Over ons
Ontdek hier meer over Belaen Imports.

Over ons

Belaen Imports

Wie, wat, hoe?  
Wij zijn Tessa en Maxim, een jong en super gemotiveerd ondernemerskoppel van 24 jaar oud. Wij zijn beiden afkomstig uit Zuid-West-Vlaanderen en wonen momenteel in Oostrozebeke. Wij zijn beiden grote dierenvrienden en zijn dan ook de trotse baasjes van meerdere huisdieren. 

Toen wij elkaar 8 jaar geleden leerden kennen bleek al snel dat het onze gemeenschappelijke droom was om onze eigen zaak uit te bouwen. Gezien wij beiden houden van lekker en kwalitatief eten en drinken was het ook meteen duidelijk dat wij het in die richting zouden zoeken. Tessa heeft een achtergrond als diëtiste en is dan ook de geknipte vrouw om alles inzake het voedsel technische verhaal voor haar rekening te nemen. Maxim heeft een economisch getinte opleiding genoten en staat dan ook in voor de dagelijkse werking van de firma. 

Toen wij vorig jaar in contact kwamen met de producent van de theeën die wij momenteel aanbieden hadden wij dan ook het gevoel eindelijk de producten te hebben gevonden die ons op alle vlakken konden overtuigen. 
Naar onze klanten toe vinden wij het belangrijk om samen te werken op basis van vertrouwen. Ons doel is dan ook om samen met onze klanten te zoeken naar de producten die een meerwaarde kunnen betekenen in hun aanbod. Wij zijn altijd eerlijk en transparant tegenover onze klanten. Daarnaast is het ook onze bedoeling een uitstekende service aan te bieden aan de zaken die onze thee opnemen in hun gamma. Bij het uitvoeren van dit alles wensen wij, in de mate van het mogelijke, zoveel mogelijk rekening te houden met de impact op het milieu. 

Website proudly made by:

Pancake Productions